Bahasa: EN | BM |

Tentang Kami

We Care for You

MH CONTROL RESOURCES dibina dan diurus oleh kakitangan yang terlatih dalam pengurusan kawalan dan operasi perosak. Kami pakar dalam mengawal dan menamatkan semua jenis perosak yang terdapat di bangunan dan tempat-tempat dalaman dan luaran. Objektif utama kami adalah untuk menyelesaikan sebarang masalah mengenai perosak dan mendidik rakyat Malaysia tentang kawalan serangga perosak.

Kami memulakan operasi kami pada bulan Januari 2019. Sejak hari itu, kami telah menyediakan perosak selamat, selamat dan berkesan dan rawatan rayap kepada pelanggan kami. Kami telah mencapai pelanggan kepuasan melalui komitmen, profesionalisme, kualiti yang teguh kawalan, pencegahan keselamatan dan kejujuran.
Kami mempunyai pasukan yang terlatih dan berdedikasi untuk dilaksanakan rawatan kawalan perosak. Dengan kawalan mutu diperiksa dan berterusan latihan, kami yakin dapat berkhidmat dengan lebih baik sekarang dan pada masa akan datang.

Semua kerja kawalan perosak dijalankan oleh kami Pengendali Kawalan Serangga Perosak berlesen mengikut kerajaan yang berkaitan dan peraturan dan garis panduan kesihatan dan keselamatan tempat kerja.

Untuk mencapai matlamat kami, kami sentiasa menjalankan kerja kami dengan 5 nilai prinsip ‘Kebersihan, Profesionalisme, Fleksibel, Mesra dan Hasil’.

VISI

Kehidupan pelanggan kami dijamin bebas daripada perosak

MISI

Untuk menyediakan perkhidmatan yang akan memenuhi keperluan pelanggan kami dengan kualiti dan hasil yang dijamin sepanjang masa

NILAI
Kebersihan
Profesionalisme
Fleksibel
Mesra
Hasil